Zin in Lezen
Leesonderwijs in het Primair Onderwijs

Contact en Route

Contact

De Activiteit

Molenbuurt 24

1811 KD Alkmaar

Telefoonnummer: 072-512 3761

E-mailadres: info@de-activiteit.nl


Route

Openbaar vervoer 

Vanaf NS station Alkmaar is het 5 tot 10 minuten lopen naar het gebouw van De Activiteit. U loopt vanaf het station in zuidelijke richting op de Stationsweg. Bij de Geesterweg slaat u linksaf. Vervolgens loopt u via de Bergerbrug over het water. Na ongeveer 100 meter loopt u linksaf de Molenbuurt in.

Auto

Vanuit de richting Amsterdam

U rijdt op de A200 vanuit Amsterdam richting Haarlem. U neemt de afslag knooppunt Rottepolderplein en voegt in op de A9 richting Den Haag/Alkmaar. Neem afslag 12 Ring-Alkmaar en voeg in op de N9 richting Heiloo/Den Helder/Centrum. Op de rotonde neemt u de derde afslag richting Heiloo. Bij de eerste stoplichten gaat u rechtsaf richting Centrum en volgt u de weg tot de rotonde. Op de rotonde neemt u de eerste afslag rechts naar de Geestersingel. Bij de verkeerslichten slaat u rechtsaf en bij de tweede afslag slaat u wederom rechts af. Na ongeveer 25 meter vindt u de inrit van parkeergarage De Vest. Vanaf parkeergarage De Vest loopt u in twee minuten naar onze locatie aan de Molenbuurt 24.

Vanuit de richting Den Helder

U rijdt op de N9 vanuit Den Helder richting Alkmaar. Op de ring Alkmaar gaat u linksaf de Kogendijk op. Na ongeveer 80 meter slaat u rechtsaf richting het centrum. U rijdt nu op de Helderseweg. Wanneer u over het spoor bent gereden, gaat u bij de eerste en tweede stoplichten rechtdoor. Na de tweede stoplichten slaat u bji de tweede weg rechtsaf. Na ongeveer 25 meter vindt u de inrit van parkeergarage De Vest. Vanaf parkeergarage De Vest loopt u in twee minuten naar onze locatie aan de Molenbuurt 24.